Rólunk

Egy ínyenc kaland itt veszi kezdetét – a Taiwan Étterem vezeti ízlelőbimbóit az egész úton.

A Mi Történetünk

Éttermünket több mint 31 évvel ezelőtt, 1991-ben nyitottuk meg, mely az egyik legnagyobb kínai étterem Magyarországon. A kínai ételek széles választékát kínáljuk Kína minden gasztronómiai régiójából, amelyeket kínai mester szakácsok készítenek.

Mi vagyunk Budapest egyik legjobb kínai étterme, amely számos alkalomra szolgál, beleértve az esküvői banketteket, családi összejöveteleket és üzleti vacsorákat. Tágas és világos banketttermünkben ötcsillagos szolgáltatást és ízletes ételeket élvezhet, és minden különleges pillanat megismételhetetlen tanújává válhat.

Autentikus Kínai Étel

Tapasztalt séfcsapatunk odafigyeléssel készíti el minden ételünket.

Egyedi Étkezési Élmény

Ötvözzük a keleti kultúrát a nyugati modernitással, egyedi és jellegzetes étkezési környezetet teremtve.

Parti és Bankett

Legyen az családi összejövetel, üzleti vacsora vagy romantikus vacsora, mi kész vagyunk egy tökéletes étkezési helyszínt teremteni Önnek.

Autentikus Ízek

Mi vagyunk Budapest elsőrangú kínai étterme, elkötelezettek vagyunk az autentikus kínai konyha bemutatása iránt minden ínyencnek. A klasszikus kedvencektől kezdve az egyedi és innovatív ízekig, étlapunk Kína különböző régióinak hagyományos kulináris technikáit kombinálja, hogy ízkavalkáddal kényeztessük önöket. Minden ételt tapasztalt séfjeink gondosan elkészítenek, hogy minden falat boldogságot hozzon önnek.

PEKINGI KACSA (1 FŐ)

Peking duck (1 person)

4200 Ft
ÜVEGTÉSZTA UBORKÁVAL, MEDÚZÁVAL

Vermicelli with cucumber and jellyfish

5590 Ft

A Taiwan Étterem Tökéletes Helyszínt És Ízletes Ételeket Kínál Önnek!

Mi szolgálunk különféle alkalmakra, beleértve az esküvői fogadásokat, családi összejöveteleket és üzleti vacsorákat. Tágas és világos banketttermünkben ötcsillagos szolgáltatást és ízletes ételeket élvezhet, és minden különleges pillanat megismételhetetlen tanújává válhat.

Egyedi terasszal, kényelmes bankettteremmel és privát étkezőszobákkal rendelkezünk, hogy az Ön étkezési élménye páratlan legyen. Legyen szó egy meghitt családi összejövetelről vagy fontos üzleti alkalomról, mi teljes szívvel teremtünk egy tökéletes étkezési környezetet az Ön számára.